pondelok 29. apríla 2013

Spring field


So.. it was a long time again since i didnt publish the new post.. but at least im extremely proud of this one! Not just because i like myself here but i also dust my creative flower skills from kindergarten down!  I admit that you cannot see the special paper clip at the back but this is secondary, I like it anyway! The next time I promise there will be finally my surprise.. little hint: it´s starting with G and ending with IVEAWAY! Soo if you are interested in my speciality, you can follow me right now and you don´t have to do it later! :))
This week I´m going to make another eurotrip, the destination i will clarify later!
Do you like my dandelion wreath (of course i used translator!)? Do you like flower accessories as well?


Takže.. opäť mi to trochu trvalo ale prinášam Vám príspevok, na ktorý som obzvlášť hrdá.. okrem toho, že sa tu páčim sama sebe, oprášila som svoje zručnosti v zapletaní púpavových venčekov! To si dovol. Priznám sa, že ho mám zopnutý vzadu kancelárskym spinkovačom ale čo tam po tom, páči sa mi! Nabudúce už naozaj to prekvapenie.. poradím Vám, začína sa to na G a končí na IVEAWAY! Takže ak máte záujem o špecialitku, ktorú som pre Vás pripravila, môžete ma sledovať hneď teraz a nabudúce si ušetríte prácu! :-D
Tento týždeň opäť chystám jeden európsky výletík, destináciu však objasním až v ďalšom vstupe..
Páči sa Vám môj púpavový venček? Tiež sa vyžívate v dopnkoch z kvetov?

sobota 20. apríla 2013

Sunshine on a cloudy day... tadadada


Finally i found some minutes to publish the newest post.. of course I must admit its not soo new but if you would see me in this condition after writting thesis, you would surely unfollow me asap! I didn´t sleep since 1 week, i lost 5 kg (ok, this is not that bad) and my face is like face of kate moss after her weekend in londons Ritz hotel suite. But ok, it´s clear it´s my fault, I´m just lover of LAST MINUTE activities... BUT! anyway i think the best things are done under the pressure!
Do you agree? Have a wonderful weekend!! :) 

P.S. I know i promised surprise when i will be back home.. Don´t worry, i still remember!

Konečne som pozviechala posledné sily môjho vystresovaného anorektického telíčka a zmobilizovala blog.. Musím sa priznať, že toto nie je úplne najnovší príspevok ale verte, takto je to lepšie. Nabudúce vám ukážem, akú veľkú hlavu mám, keď som schudla 5 kg. Nejak tak milujem robiť veci na poslednú chvíľu a neviem to zmeniť. Ale na druhej strane si myslím, že najlepšie veci vznikli pod tlakom!
Súhlasíte so mnou? Krásny víkend všetkým! :)

piatok 12. apríla 2013

Brussels day 2


So.. Recently I´m writting thesis.. Since 1 month i guess. And I must admit, although I´m almost done, I can never resist to any distraction... doesn´t matter if it´s trip to some EU city, 2 blogs organising or seeing the white wall. Do you have the same problem sometimes? So.. this is the result of my todays couple of hours study break :D Wish you all wonderful weekend without any school stuff! 
Do you have in mind some nice trip you want to do next weeks/months? I´m curious about your destinations!

Takže. Píšem bakalárku. Už asi mesiac.. a teda musím sa priznať, že aj keď som už takmer hotová, nikdy neodolám akémukoľvek rozptýleniu, ktoré príde pod ruku.. či už výlet do európskej metropoly, spravovanie dvoch blogov alebo trebárs hľadenie do prázdnej steny.. takže toto je výsledok mojej dnešnej pár hodinovej pauzy od písania.. Všetkým Vám prajem krásny víkend bez akýchkoľvek školských povinností!
Plánujete v dohľadnej dobe nejaký výletík? Som zvedavá, kam napríklad! Vyjadrite sa :)

štvrtok 11. apríla 2013

Brussels day 1


When I created this blog, I promised to myself, I wont transform the fashion blog into the traveler´s one... Or some food blog! Maybe because for this purposes i have other blogs :D But ok, now seriously! Even if it´s already my 5th trip to Brussels, I cannot stop loving some places.. (including both of häagen dazs shops).. don´t worry, I wont show you all specialities I ate and all places i visited there.. I will only share with you some outfits i used.. Since I always need 1 additional bag, even if for 3 days only, there were a lot of things, which i neither pack out from the luggage! And of course I packed 3 pairs of heels and dresses which i couldnt use because was too cold - of course..
P.S. sorry for the low quality of pictures! But anyway I like this background soo much, i just must share with you :))
How many things you pack for the trip and never use? :)

Keď som vytvorila tento blog, sľúbila som si, že z toho neurobím môj denník.. čo som dnes varila, kde som bola cez víkend, to by Vás asi nezaujímalo a navyše na to slúžia moje iné blogy :D Ale k veci! Aj keď je to už môj piaty výlet do Bruselu, nemôžem sa s Vami nepodeliť o niektoré zábery.. aj keď som sa snažila fotiť prevažne seba a svoje outfity, neubránila som sa aj iným záberom.. toto je však iba prvý deň! Ostatné prídu snáď čoskoro, keď si opäť vyhradím blogovú polhodinku.. Samozrejme som si zbalila trojo lodičiek, štvoro šiat atď. a samozrejme čo som nosila? Svoje obľúbené kozačky, lebo NIEKTO sa sťažoval, že v ihličkách chodím pomaly a je to nepraktické.. a navyše bola zima, veď čo by sa už aj od Bruselu dalo čakať...
Aj Vy si vždy zbalíte dva kufre vecí a nakoniec chodíte 3 dni v tom istom kabáte? :)

štvrtok 4. apríla 2013

Little black jockey


This is cap of my mother. I dont own any caps, since I have paranoia I look like retarded messenger boy. I feel myself only with naked head! Ok naked head with 5 kg of hair. Sometimes maybe some headband or sunnies.. BUT! Actually this cap is not that bad.. what you think? My father told me I´m like little jockey beginner (jockey in heels? yes, I wish!)
Anyway usually I don´t like black color.. I have such a bad mood in black.. I know is good combination with blond hair but makes me feel just a bit depressed! So i took at least one coral - pink scarf.. to refresh this outfit a bit :)
P.S. I will make short blogger break because of my trip to Brussel this weekend..but don´t be scared! I will be back in monday with very interesting post! (and also some Brussel pics)
Do you feel comfortable in cap?


Táto čiapka je mojej matky. Ja nevlastním žiadne čiapky ani klobúčiky a podobne.. cítim as v nich retardovane a trpím paranojou, že sa mi vôbec nehodia a ľudia sa mi vyhýbajú. ALE! Táto čiapka sa mi celkom páči.. čo poviete? Myslím, že mám na ňu správny tvar lebky. Môj otec ma nazval malým jockejom začiatočníkom (v podpädkoch? no dobre.) 
Tak či tak, ani čierna farba mi nie je veľmi po chuti. V čiernej farbe mám zlú náladu...Vzala som si teda aspoň jeden koralový šál.. na osvieženie! 
P.S. Očakávajte malú blogovskú prestávku pretože sa idem pozriet do Bruselu, čo nové.. ale neľakajte sa, v pondelok som späť a mám v rukáve jedno eso! A samozrejme zopár záberov z malebného Bruselčeku.
Cítite sa v čiapkach pohodlne? Nosievate ich často?